Campingpladsen

Hyggelig camping med plads til alle

Toftum Bjerge Camping er en mellemstor hyggelig 3-stjernet campingplads, hvor der er plads til alle, højt til himlen, og mulighed for en rigtig hyggestund.

300 meter fra fjorden i fantastisk bakkelandskab

Pladsen er anlagt i terrasser med en masse små dejlige lækroge, i pagt med den enestående natur som Toftum Bjerge også er. Campingpladsen ligger kun 300 meter fra stranden, som udover at ligge fantastisk ved de stejle skrænter også er kendt for at være sikker og med blåt flag. Toftum Bjerge er et fantastisk bakkelandskab skabt under istiderne og er i dag et meget kendt paraglider sted netop p.g.a. landskabet.

Skønne faciliteter til hele familien

Servicebygningen på hovedpladsen er løbende moderniseret med nyt køkken og familierum – med gulvvarme. Der er i forbindelse med køkkenet lavet en stor overdækket terrasse, som om sommeren danner rammen om vores mange aktiviteter. Servicebygningen til pladserne 100-199 er 2 helt nye bygninger ved siden af hinanden indeholdende toiletter, baderum, køkken og udslåningstoilet. Pladserne 200-254 er taget i brug i foråret 2017, servicebygningen består af 4 baderum m/wc og et udendørs opvaskekøkken. Derudover er der udslåningstoilet og autocamperfaciliteter.

Pladserne er alle forsynet med 230V mindst 10A el fra CEE-stik, og der er særskilt teltområde for lette campister.

På pladsen er der udover vores store terrasse også en cafe, en bar, legeplads, minigolf, klappe-geder og boldplads. Vi har ved pladserne 200-254 et indhegnet område hvor hundene kan luftes uden snor.

LÆS VORES BROCHURE