Lystfiskervenlig overnatning ved Toftum Bjerge Camping

Det nære fiskeri

Limfjorden er et omfattende system af småfjorde, bredninger, sunde og vige, som blev formet under sidste istid, og her finder du alle kysttyper, storstået natur og et væld af gode fiskepladser, uanset årstiden. Det er særligt fiskeri efter havørreder der er populært, men fiskeri efter sild og hornfisk er også populært, når der er sæson for det.

Toftum Bjerge Camping, ligger ved en af de kendte havørredpladser i Nissum Bredning i den sydvestlige del af Limfjorden.

Mulighederne for fiskeri i lokalområdet er alsidige. Bevæger du dig ud på vestkysten, er der mulighed for fiskeri i barsk natur og noget af det bedste mole- og høfdefiskeri, man kan opleve i Danmark. Der er heller ikke langt til Storåen, hvor der er mulighed for fiskeri efter storlaks.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”, som sælges hos os.

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere kan vi vejlede jer om det lokale fiskeri, og vi har faciliteter som renseplads og fryser til fangsten mv.

På kortet er en række kendte fiskepladser i Limfjorden og på vestkysten angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed.

Fisketegn

Hvis du er mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.

 

http://www.havorredlimfjorden.dk/

http://www.l-o-s.dk/

https://www.fisketegn.dk